За нас

За нас

Ние сме екип от хора, обичащи планината, приключенията,
силните усещания и моторните спортове.
ATV TOURS BANSKO

Информация за нас

Чрез активностите, които предлагаме, ние даваме възможност на нашите посетители да разгледат района около Банско и да се насладят на природата, управлявайки ATV / UTV, колело и др. превозни средства. Радостта и адреналинът от управлението на машините, съпроводени от прекрасни гледки по горски и полски пътеки, са едно от най-приятните приключения, които ще превърнат времето, прекарано тук, наистина незабравимо.

Ние сме тук през всички сезони. С нашите активности можете да почувствате свежия полъх на пролетните поля, да се разхладите през лятото, да се потопите в багрите на есента и да покарате през неотъпкания сняг през зимата.

Благодарение на нашият опит сме готови да предоставим професионална помощ в активностите, които предлагаме, както и да сме част от удобството на Вашето приключение.

През зимния сезон ние предлагаме услуги, свързани с другата ни страст - ски и сноуборд. Можете да разгледате всичко което предлагаме на www.snowpeaks.bg

ATV TOURS BANSKO

Pirin mountain 2024 all seasons

UTV

Пригответе се за приключение с Вашето семейство или приятели.
UTV (Utility Terrain Vehicles) събира от 1 до 6 човека.

Планински пътеки, зашеметяващи гледки, поля и горски полъх - впуснете се по разнообразния релеф на офроуд тура и изживейте едно незабравимо пътешествие. Можете да се доверите на нашите опитни водачи, които да управляват машината, докато Вие правите снимки и се наслаждавате на природата или сами да поемете управлението на 1000 кубикова машина. Не пропускайте това вълнуващо изживяване.

Нуждаете се от повече информация?
допълнителни пакети

Мултимедийни пакети

по заявка*

Ако искате вашето АТВ приключение да бъде записано ,не се колебайте да ни попитате или добавите в резервацията

Допълнителна услуга
DJI Mavic Pro drone
цена
BGN 80
Допълнителна услуга
Gimbal & Gopro Hero 4
цена
BGN 99