Team Building тур

Тиймбилдинг

ATV TOURS BANSKO

Опции тиймбилдинг

Опция 1

Тиим-билдингът с ATV в Банско е авантюристично преживяване, което със сигурност ще заздрави връзките между членовете на екипа. Дейността включва разходка по живописния район около Банско, карайки или возейки се на АТВ. Пътешествието е в радиус от 20 км с няколко спирки по пътя. Те ще Ви дадат възможност да се насладите на красивите гледки и да поемете глътка чист планински въздух.

Екипът ще бъде снабден с първокласни АТВ-та, които са проектирани да се справят с всякакъв терен, което им позволява да минават с лекота по пресечения терен и горските пътища в района. Опитен водач ще придружава групата през цялото време, като ще гарантира Вашата безопасност и ще Ви помага да се ориентирате по маршрута.

Докато преоткривате околността, ще  попаднете на няколко живописни места, включително скрити водопади, водоеми и спиращи дъха панорамни гледки. Спирките ще ви позволят да отпочинете на въздух, да направите снимки и да се насладите на красивата природа.

На специално подбрано за това място по обяд останалата част от нашия екип ще ви очаква с прясно приготвено BBQ с характерните за района местни деликатеси, напитки и свежи салати и десерт (предлага се опция за вегетарианци).

След обядa ще се яхнем отново своите АТВ-та и ще се върне обратно към Банско. Обратното пътуване ще предложи още емоции и незабравими моменти. Това изживяване предлага уникалната възможност за членовете на екипа да задълбочат връзките си и да насърчат чувството за колективизъм чрез споделен опит.

Докато се връщате към Банско, екипът ще има възможност да разсъждава върху своите преживявания и да споделя истории за любимите си моменти от деня. Това обратно пътуване предлага уникална възможност за членовете на екипа да задълбочат връзките си и да насърчат чувството за другарство чрез споделен опит.

Тиим-билдингът с ATV в Банско предлага уникално и незабравимо изживяване, което съчетава приключение, изследване и общуване с колеги. Дейността е идеална за екипи, които търсят забавен и вълнуващ начин за изграждане на взаимоотношения и укрепване на уменията за работа в екип.

Опция 2

Приключението започва с инструктаж за мерките за безопасност и инструкции как да управлявате АТВ-тата.

Отборът ще бъде разделен на по-малки групи и всяка група ще получи ATV-та. След това екипите ще тръгнат на пътуване до различни места, където ще трябва да зaпълнят поредица от мисии, предназначени да подобрят комуникацията, работата в екип и уменията за решаване на проблеми.

Всяка мисия ще бъде уникална, изисквайки от екипа да използва умствените и физическите си способности, за да постигне целите си. Например, една мисия може да изисква екипът да работи заедно, друга може да изисква от екипа да реши сложен казус или да преодолее предизвикателство, свързано с физически умения и координация.

Докато отборите изпълняват мисиите, ще печелят точки и отборът с най-много точки в края на деня ще бъде обявен за победител. Цялото преживяване ще бъде улеснено от опитни инструктори, които ще ръководят екипите по време на събитието. След приключване на мисиите имате възможност да добавите към програмата вкусен обяд на открито, състоящ се от барбекю, приготвено с местно месо, салати и свежи напитки (предлага се и опция за вегетарианци).

Тази тиим-билдинг програма е незабравимо приключение, което съчетава тръпката от карането на ATV с предизвикателствата на работата в екип. Това е отличен начин за

подобряване на екипната динамика и изграждане на силни взаимоотношения между членовете на екипа, докато се забавлявате сред природата.

Интересувате се от такова преживяване, моля не се бавете и направете резервация

Подарете един незабравим момент на вашия екип.

Искате да направите резервация
Контакти
INFO@ATVTOURSBANSKO.COM
Работно време
Пон - Съб: 9 - 18
допълнителни пакети

Мултимедийни пакети

по заявка*

Ако искате вашето АТВ приключение да бъде записано ,не се колебайте да ни попитате или добавите в резервацията

Допълнителна услуга
DJI Mavic Pro drone
цена
BGN 80
Допълнителна услуга
Gimbal & Gopro Hero 4
цена
BGN 99